Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Houten bankje u-onderstel
Nieuws

Woontrend: houten bankje

De early-adopters hebben er al jaren één.. maar ben je ietsje trager van begrip (wij ook, geeft niets) dan zou het zomaar kunnen dat je recent het idee hebt opgevat om je interieur op te leuken met deze woontrend: houten bankje. Een FANTASTISCH idee! Niet in de minste plaats omdat wij natuurlijk houten bankjes verkopen en erg blij worden als we met enige regelmaat een bestelling krijgen.

Nou zou het kunnen dat je nog niet helemaal weet waar je je beoogde bankje neer wilt gaan zetten. En wat de verschillende mogelijkheden zijn qua houtsoort, onderstel etc. Om je een beetje op weg te helpen in de boeiende wereld van de houten bankjes, hebben wij deze blog geschreven. Kijk voor meer inspiratie ook eens op onze Pinterest pagina.

1. Bepaal locatie

Wat voor een soort bankje je wilt, wordt natuurlijk grotendeels bepaald door waar je het houten bankje neer wilt gaan zetten. Het vaakst zien wij onderstaande locaties voorbij komen:

  • in de gang
  • in de woonkamer
  • in de slaapkamer
  • in de badkamer

Woontrend: houten bankje

Houten bankje in de gang

       Industriële kapstok

Het grote voordeel van een bankje in de gang, is dat je lekker even kan gaan zitten als je je schoenen aantrekt. Je kan er ook je schoenen onder kwijt. Dat ruimt lekker op! Vergeet ook niet dat de gang je eerste kans is om een verpletterende indruk te maken op je gasten. Schroom daarom niet om het houten bankje te combineren met een prachtige kapstok, voor een extra indrukwekkend resultaat.

Houten bankje in de woonkamer

Je kunt hem bijvoorbeeld achter of naast de bank zetten met wat planten of boeken erop. Wil je hem meer in het zicht hebben? Gebruik hem dan als salontafel. Als je een muurtje vrij hebt kun je hem natuurlijk ook als bankje gebruiken met wat kussens erop.

Houten bankje u-onderstel  Houten bankje kruispoot  Industrieel bankje

Houten bankje in de slaapkamer

Ook in de slaapkamer voegt een houten bankje echt wat toe. Zet hem bijvoorbeeld aan het voeteneind van je bed met een paar leuke accessoires of een plaid erop en je hebt gelijk een warme sfeer. Voor de liefhebber van symmetrie adviseren wij altijd om twee bankjes naast elkaar te zetten.

Houten bankje in de badkamer

Ben je meer het type om eindeloos in bad te zitten. Vergeet dan niet dat ook hier een houten bankje een waardevolle toevoeging kan zijn. Zo zet je eenvoudig je natje en je droogje naast je bad, of je gebruikt ‘m om wat decoratie op kwijt te kunnen om zo een heerlijke sfeer te creëren.

2. Kies je uitstraling

pallethouten bankje     Houten bankje kruispoot     Houten bankje eiken     Decoratief bankje

Bij Maikku maken we alle meubels van hout en vaak ook gecombineerd met staal. Uiteindelijk bepaalt de rest van het interieur wat voor ‘n houten bankje bij jullie past. Zoals je kan zien hebben wij een heel divers assortiment houten bankjes voor je in de aanbieding.

Bepaal of je de industriële look van hout met staal mooi vindt. En of je dan meer richting de moderne kant wilt, met een strakke eiken plank. Of is het juist het robuuste van steigerhout of pallethout dat je aanspreekt? En moeten de pootjes recht staan, of liever in een puntje? Dunne poten? Dikke poten? Je merkt het, het kiezen van jouw ideale houten bankje is zo makkelijk nog niet.

Heb je nou nog niet gevonden wat je zoekt, maar je weet zelf wel hoe ‘t bankje eruit moet komen zien? Geen paniek! Wij leveren maatwerk en kunnen ook op basis van jouw professionele, of minder professionele schets, met een prijsopgaaf komen.

Ben je geïnteresseerd in het werk van Maikku en wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw interieur klus? Neem dan vooral via 1 van onderstaande links, contact met ons op.

Neem contact op Offerte aanvragen

Delen?