Zwevende wandplank
Nieuws

Nieuwe producten bij Maikku!

Inmiddels wonen wij alweer ruim 2 jaar in ons huis. Toch blijven we nieuwe elementen toevoegen aan het interieur, de bekende “puntjes op de i”. Omdat de nieuwe meubeltjes gemaakt zijn van hout – en meestal ook van staal – willen we ze ook graag beschikbaar maken via Maikku.

Kinderkapstok

Na Olivier, Florian en Maxime heeft ook telg nummer 4 haar eigen naam kapstokje gekregen. Naast het feit dat het er erg schattig uit ziet, is een kapstok ook onmisbaar op een babykamer. Een mooi plekje voor de handdoek, wikkeldoeken en natuurlijk het badjasje. Het steigerhout van de kapstok komt ook terug in het bedje, de  vensterbank en de kleur matcht prachtig met het klepbankje.

Kinderkapstok gemaakt van licht hout met daarop 4 haakjes en de naam Isabeau    Kinderkapstok met gepersonaliseerde touch door toevoeging van de naam. Licht hout met witte letters en 4 haakjes, waarvan 2 diertjes en 2 witte rondjes.

De kapstokhaakjes kan je zelf kiezen, waarbij je natuurlijk rekening kan houden met de kleuren en uitstraling van de rest van de babykamer.

Zwevende wandplank

De keuken an sich zat er natuurlijk al een tijdje in. Maar nu met wat aankleding door de zwevende wandplank en natuurlijk de wandtegeltjes, was het eindelijk helemaal af. Een dikke eikenplank, blind bevestigd met twee stoere metalen houders. Nu nog de plantjes in leven proberen te houden en dan ben ik echt tevreden ;-). De zwevende wandplank kan natuurlijk ook op ieder andere plek in huis opgehangen worden.

Zwevende wandplank Zwevende wandplank Zwevende wandplank

Mozaïek tafel

Hiervoor hadden we een hele vette tafel, gemaakt van spoorbiels planken. Stoer, met grote knoesten, gaten, scheuren en daardoor boordevol karakter. Het bleek echter niet zo’n goede match te zijn met een gezin met kleine kinderen. Na het eten lag er meer eten onder de tafel dan erop en ook de gaten in de tafel leende zich perfect om eten in te proppen. Hygiënisch is anders, dus tijd voor een nieuwe tafel. Deze mozaïek tafel is gemaakt van resthout, wat ik persoonlijk erg tof vind. Dit hout lag te niksen op de werkplaats en heeft zo een prachtig nieuw doel gekregen.

Het resultaat is een speelse, unieke tafel, die prachtig staat op het donkere stalen onderstel. Mocht je zelf ook zo’n unieke tafel willen, moet je je wel goed bedenken dat die wel op deze versie zal lijken, maar natuurlijk nooit identiek zal zijn.

Mozaïek tafel     Mozaïek tafel     Mozaïek tafel

Klepbankje

        Klepbankje
Het mooiste item in de babykamer van Isabeau is zonder twijfel het klepbankje. Nu kunnen haar broers en zus erbij komen zitten als we aan het rommelen zijn op de kamer. Doordat Remco het bankje zelf op maat maakt, past die perfect tegen deze muur en het klepbankje biedt stiekem ook nog wat welkome opbergruimte. Ik heb er zelf een regenboogje op geschilderd, maar je kan natuurlijk iedere houtsoort, kleur en afwerking zelf kiezen. Met of zonder rug- of armleuning, we maken het bankje op bestelling dus zonder moeite naar jouw wensen.

Zwart houten bankje

Vanwege de grote vraag naar zwarte bankjes, hebben we ook dit zwarte houten bankje toegevoegd aan de webshop. Gemaakt van vurenhout, met een stoer metalen onderstel, past dit goed betaalbare bankje in ieder interieur. Het bankje is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diepte maten en met verschillende stalen kokers.

Vooraanzicht van een zwart bankje met een stalen onderstel Bovenaanzicht van een zwart houten bankje met daarop een vaasje. Stalen u onderstel is ook in het zwart.

Interesse in één van bovenstaande producten?

Wil jij ook zo’n te gek klepbankje, kinderkapstokje of wandplank? Of heb jij iets anders gespot op Pinterest wat je mooi vindt, maar kan je niet vinden waar je het kan kopen? Of heb je iets gezien en wil je een andere maat, afwerking, kleur, of wat dan ook? Geef je wensen aan in het project formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op Offerte aanvragen

Delen?