Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Industriële kapstok van staal en een eikenhouten hoedenplank. Hij is bevestigd aan een witte muur.
Nieuws

Kapstok op maat

Eén van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnen komt, is de kapstok. Of die nou op maat voor je gemaakt is of zo uit een winkel komt, het is een heel functioneel item , met voldoende hangertjes of haakjes voor al je jassen. Maar het is natuurlijk meer dan dat. De kapstok dient ook als aankleding van de ruimte en kan een echte toevoeging zijn aan je interieur.

De stijl

De kapstok is in principe niet anders dan de overige meubels in je huis. Je kan kiezen voor een industriële look, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van staal al dan niet gecombineerd met hout. Maar je kan ook kiezen voor een meer landelijke uitstraling, door de kapstok te maken van wat stoerder hout. Denk hierbij aan een steigerhouten kapstok, ook verkrijgbaar op maat. Ook kan je spelen met de afwerking van de materialen. Een houten kapstok gemaakt van eikenhout, waarbij het staal mat zwart gepoedercoat is, geeft een hele andere uitstraling dan een kapstok gemaakt van gerecycled hout. In dat laatste geval ben je lekker duurzaam bezig én heb je een heel robuust, stoer item in je gang hangen. Nog op zoek naar jouw stijl? Neem dan ook eens een kijkje op Pinterest!

Industriële kapstok  steigerbuis kapstok  Steigerhouten kapstok

Hangen of staan

Afhankelijk van de ruimte in je gang, kies je voor een staand of hangend model. Voordeel van een staand model is dat je vaak op 2 niveaus jassen, tassen en accessoires kwijt kunt. Zeker als je een groot huishouden hebt, ruimt dit lekker op.

Bij een hangende kapstok, houdt je de ruimte wat meer open en kan je juist eindeloos variëren met bijvoorbeeld een leuk houten bankje onder je kapstok. Hier kan je dan mooi je schoenen onder kwijt en je hebt een fijn plekje om te gaan zitten als je je schoenen aantrekt. Het ziet er ook ontzettend leuk uit, om de kapstok qua stijl af te stemmen op het bankje. Absoluut een aanrader.

industriële meubels

Kapstok op maat laten maken

Iedere gang is anders, dus het is niet zo gek dat veel mensen kiezen voor een kapstok op maat. Waarom zou je ook niet de ruimte optimaal benutten en een kapstok bestellen die perfect past bij jouw huis? Het mooie is, bij Maikku betaal je voor het materiaal en de arbeid, dus het is ook niet persé duurder om iets in een afwijkende maat te bestellen.

houten wandkapstok  kapstok vissengraat  Industriële kapstok  Wandkapstok

Denk bijvoorbeeld aan een hoekje van de  meterkast, of een verwarming. Het kan ontzettend handig zijn, om een net niet standaard kapstok te bestellen. Bovendien kan je het model, het hout, de kleur en de afwerking van het staal zelf kiezen. Zo stel je de voor jouw perfecte kapstok op maat samen en heb je echt een uniek item in je gang hangen.

Ben je geïnteresseerd in het werk van Maikku en wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw interieur klus? Neem dan vooral via 1 van onderstaande links, contact met ons op.

Neem contact op Offerte aanvragen

Delen?