Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Warm bruin tv-meubel met zwarte poten. Meubel is massief en daarop staat een plant en een kaars als decoratie
Nieuws

De ins en out van het Industrieel TV-meubel

Op onze social media kanalen zien wij het duidelijk terug: het Industrieel TV-meubel is razend populair. Omdat hij ook bij ons thuis in de woonkamer staat, begrijpen natuurlijk 100% waar het enthousiasme vandaan komt. Het tv-meubel is niet een IKEA doe-het-zelf pakket, maar heeft wel een handleiding. Ons advies is daarom: lees onderstaande info vantevoren even door, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Spoorbielzen

Hoe vet is het dat je een meubel in je woonkamer hebt staan, dat gemaakt is van oude gebruikte spoorbielzen?! Precies, mega cool. Deze houten kolossen hebben decennia lang hun werk gedaan voor ProRail en verdienen nu een 2de leven als industrieel TV-meubel. Mocht je nou erg bezig zijn met duurzaamheid, dan is dit tv-meubel een schot in de roos. Ook als duurzaamheid niet je belangrijkste uitgangspunt is bij het uitzoeken van meubels, is het toch lekker meegenomen.

Industrieel TV-meubel Industrieel TV-meubel Industrieel TV-meubel

Er zit een geurtje aan..

We hebben dit al vaker terug gehoord van klanten. Het industrieel TV-meubel stinkt aan het begin. Daar is helaas niet zo veel aan te doen. Die geur zit in het hout en het heeft even tijd nodig voordat de geur vervlogen is. Dat is dan ook meteen het goede nieuws. De geur vervliegt vanzelf.

Afmeting Industrieel TV-meubel

De spoorbielzen kopen wij in met een lengte van 260cm. Dat is dan natuurlijk de maximale lengte van het TV-meubel. Korter maken kan wel, langer niet. De versie die we nu op de website hebben staan, bestaat uit 2 spoorbielzen die naast elkaar liggen op een metalen poot. De lengte van ons industrieel TV-meubel is 260cm, hij is 50cm diep en 40cm hoog.

Industrieel TV-meubel

De diepte wordt uiteraard bepaald door het aantal spoorbielzen dat je wilt. Bij 2 kom je op 50cm diepte, daarmee kan je vast wel uitrekenen hoe diep het tv-meubel wordt als je voor 1 of 3 bielzen zou gaan 😉

Hoe bezorg je zoiets?

We werken samen met Transmission voor het bezorgen van onze meubels. Het industrieel TV-meubel wordt op een pallet afgeleverd. Het is helaas niet mogelijk om hier een afspraak op dag en tijd voor te maken. Wel ontvang je vanuit Transmission een track & trace code waarmee je alle verzendinfo kan opzoeken. Het dringende advies vanuit ons is, zorg dat je thuis bent en dat je wat spierkracht beschikbaar hebt om het meubel naar binnen te tillen.

De bezorger van Transmission mag het meubel helaas niet netjes binnen afleveren, dit wordt niet gedekt door de verzekering. Hij zal het tv-meubel dan ook voor de eerste deur neerzetten.

Industrieel TV-meubel          Industrieel TV-meubel

Zo gepiept!

Het liefste leveren we natuurlijk het meubel helemaal kant en klaar – in 1 stuk – bij jou thuis af. Echter, het industrieel TV-meubel weegt 180kg, dus wordt je daar niet echt vrolijk van. Daarom zullen we de 2 onderstellen los leveren, alsmede de 2 spoorbielzen. Eén spoorbiels kan Remco alleen tillen, dus met een beetje fysieke inspanning moet het met z’n tweeën wel te doen zijn. Het is een kwestie van de spoorbielzen op de 2 metalen frames leggen en je meubel zit in elkaar. De spoorbielzen gaan nergens heen, maar je zou ze eventueel nog kunnen vastschroeven. Deze schroeven worden uiteraard meegeleverd. En je hebt meteen je fysieke inspanning van die dag gehad. Lekker meegenomen.

Ben je geïnteresseerd in het werk van Maikku en wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw interieur klus? Neem dan vooral via 1 van onderstaande links, contact met ons op.

Neem contact op Offerte aanvragen

Delen?