Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Werkplaats Maikku
Over Maikku

De meubelmaker

Onze kracht

Waarom kiezen voor Maikku?

Wij maken kwalitatieve industriële meubels van hout en staal. Op basis van jouw voorkeuren gaan we voor je aan de slag met de beste materialen. Als de door jou gewenste afmeting of afwerking niet bij de standaard opties staat, kan je altijd een offerte aanvragen. Alles is mogelijk. Wij werken immers niet vanuit een vaste voorraad. Zo ben je gegarandeerd van hout en staal meubels die voldoen aan je wensen. Laat ons vooral weten, waar je naar op zoek bent!
compleet
Maatwerk
De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij zegt wat je wilt hebben en wij maken het.
business
Partner
Wij denken met je mee. Van offerte tot levering: op ons kan je rekenen.
lokale
Ambacht
Van niets iets maken. En dat in ons koude kikkerlandje.
all-in
Prijs
Transparant in de kosten. Levering is altijd in de prijs inbegrepen.
Remco
De man van hout en staal

Remco

Voor een meubelmaker heb ik best een vreemde achtergrond. Na mijn sportopleiding heb ik een aantal seizoenen als skileraar gewerkt in Oostenrijk en in de zomer bij een aannemer. Hier ben ik handig geworden met gereedschap en heb ik een passie ontwikkeld om met mijn handen te werken. Mijn eerste product was een wijnrek voor mijn schoonvader. Dit wijnrek stond op Pinterest met mijn gegevens erbij en toen is het balletje gaan rollen. De bestellingen druppelden binnen en in eerste instantie op het balkon breidde we het assortiment steeds verder uit. Toen een eigen werkplaats een feit was, kwamen ook de grote machines. Inmiddels maken we meubels voor zowel particuliere als zakelijke klanten en hebben we bijna alles wel een keer gemaakt. Toch blijven de mogelijkheden en uitdagingen eindeloos en ga ik nog steeds iedere dag met veel plezier aan de slag om nieuwe meubels te bedenken en Maikku beetje bij beetje beter te maken.
Wat wij doen

Passie en vakmanschap

Van prachtige materialen een uniek product maken. Onze passie voor het staal bewerken en de liefde voor de houtsoorten hout zie je terug in het resultaat. Alle producten worden in onze werkplaats in Brabant gemaakt. Handarbeid, met natuurlijk de hulp van wat machinaal geweld. De kracht zit 'm in de details, waarbij vakmanschap het verschil maakt. Van niets iets maken, daarvoor gaan wie iedere dag vol energie aan de slag.