Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Internetbureau Elephant
Snel en vrijblijvend

Offerte aanvragen

Offerte voor een maatwerk project

Stap 1:
Offerte aanvraag
Stap 2:
Telefonisch overleg
Stap 3:
Offerte per mail
Stap 4:
Digitaal akkoord
Stap 5:
Voldoen factuur
Stap 6:
Start productie
Stap 7:
Levering op afspraak

Nadat je een offerte aanvraag hebt ingediend, komen we bij je terug met een op maat gemaakt voorstel. Deze offerte kan je (digitaal) goedkeuren, hier ontvang je zelf ook een bevestiging van per email. Indien noodzakelijk nemen we contact met je op om je wensen door te spreken en het traject af te stemmen. Dit zal met name bij grotere/complexe opdrachten het geval zijn.

Wanneer de hele offerte naar wens is, en je deze hebt geaccepteerd, ontvang je vervolgens digitaal de factuur. Zodra deze is voldaan gaan wij voor voor je aan de slag. We nemen binnen 5 werkdagen na ontvangst van het factuurbedrag contact met je op om een afleverdatum af te spreken.

  • Sleep bestanden hierheen of

    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

      Voorbeelden, tekeningen, schetsen, inspiratie kan je hier uploaden
    • Graag een telefoonnummer achterlaten, zodat we contact op kunnen nemen.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.