Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Kasten project
Nieuws

Project met veel kasten

Sommige projecten zijn zo mooi, dat we er graag wat meer woorden aan vuil willen maken. Zeker als het een project is met veel kasten. Voor deze opdrachtgever, Mike, maakten wij maar liefst:

  • 2 vakkenkasten
  • 1 wijnkast
  • 1 whisky kast met een glazen deur
  • 1 tv-meubel 

Kasten

Alle meubels zijn gemaakt van eikenhout, klasse B/C, wat zoveel inhoudt dat het hoogwaardig eikenhout is met hier en daar een kleine noest. Voor de liefhebbers, op onze blog pagina over houtsoorten, kan je nog veel meer lezen over de verschillende hout varianten waar wij mee werken.

Vakkenkast

Eerst wat meer over de 2 vakkenkasten. Deze twee knoeperds van kasten verkopen we ook standaard op onze website, als grote industriële vakkenkastOp de webshop staan ze met een diepte maat van 34cm, maar in dit geval wilde Mike ze liever 30cm diep hebben. Geen probleem! Aangezien we alle meubels in onze werkplaats maken in Helmond, kunnen we met hetzelfde gemak (en prijs) maatwerk leveren.
Kasten project
Kasten

De grote industriële vakkenkasten, bieden ruimte aan legio boeken, accessoires, souvenirs, of wat je dan ook graag wilt tentoonstellen in je woonkamer. Super praktisch en erg speels, door de verspringende vakken. Ook hiervoor geldt, dat je de indeling van de vakken zelf kan bepalen. Net als de afmetingen, het soort hout en de afwerking – van zowel het hout als het staal. Voor Mike hebben het staal alleen geolied en het hout gelakt. 

Wijnkast & Whiskey kast

Kasten project      Kasten project      Kast

Kijk, dat is het leuke aan meubels samen met klanten maken. In dit geval, had Mike ergens iets moois gezien. Hij stuurde Maikku wat foto’s, met de vraag of we dit voor hem konden maken. Natuurlijk! En zo ontstonden deze unieke Wijnkast en tailor-made Whiskey kast. Het is op de foto’s niet heel goed te zien (glas is blinkend schoon), maar de whiskey kast heeft voor de linkerhelft een glazen deur zitten. En de bedoeling is dat Mike er ook nog prachtige LED verlichting aan toe gaat voegen. Hoe vet is dat! Deze producten staan niet standaard op onze website, maar kunnen uiteraard wel middels een offerte formulier worden uitgevraagd. Wij komen altijd met een vrijblijvend prijsvoorstel.

Tv-Meubel

Dit bijzondere tv-meubel is gemaakt van 20mm dik massief eiken. De 4 antraciet kleurige deuren, sluiten met een soft-close systeem en het geheel wordt ondersteund door een sterk, toch subtiel, stalen onderstel. Dit meubel combineert prachtig bij de bestelde kasten en biedt tevens veel ruimte om spulletjes net op te bergen.
Kasten project

Ben je geïnteresseerd in het werk van Maikku en wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw interieur klus? Neem dan vooral via 1 van onderstaande links, contact met ons op. Je kan ook inspiratie op doen op onze Pinterest pagina.

Neem contact op Offerte aanvragen

Delen?