Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Wijnrek hangende glazen
Nieuws

Maikku: nu ook verkrijgbaar op bol.com!

Wie wil er nou niet 9,5 miljoen mensen bereiken met zijn producten? Precies! Hoog tijd voor Maikku, om de best verkopende producten aan te bieden op bol.com.

Hieronder vind je een overzicht van de producten die we online hebben gezet op het grootste platform van Nederland.

Houten Wijnrek voor 4 flessen

Wijnrek  Wijnrek  Wijnrek  Wijnrek

Dit unieke houten wijnrek is gemaakt van steigerhout. Met zijn 45 cm, biedt die ruimte aan 4 wijnflessen en 4 wijnglazen. Een subtiel item dat perfect past in een stoer of landelijk interieur.

Het steigerhout is geschuurd en splintervrij. Omdat we de originele kleur van het hout erg mooi vinden, is het hout niet behandeld met een lak of beits.

Houten Wijnrek voor 6 flessen

Wijnrek

Wijnrek

Dit wijnrek is, met z’n 60 cm, de grote broer van de 45 cm variant. Ook dit wijnrek is gemaakt van steigerhout, wat in feite geen echte houtsoort is, maar meer een verzamelnaam van type planken. Namelijk planken die door hun afmeting, kosten en duurzaamheid, ideaal zijn om te gebruiken als loopplank op bouwsteigers. Vandaar ook de naam ‘steigerhout’.

Officieel gebruiken we dus geen steigerhout, maar ongeschaafd vurenhouten uit Scandinavië. De lage temperatuur in Scandinavië zorgt er voor dat de bomen trager groeien, wat de kwaliteit van het hout ten goede komt. In Nederland is vurenhout het meest gebruikte houtsoort.

In dit wijnrek van 60 cm, passen 6 wijnflessen en 5 wijnglazen. Hij is eenvoudig aan de muur te monteren.

Wijnrek hangende glazen 6 flessen

Dit wijnrek hangende glazen is een industriële variatie op de ‘houten wijnrekken’. In dit geval hebben we de zijkanten gemaakt van staal en zwart laten poedercoaten. Het zwarte staal combineert erg mooi met het strakke eikenhout. Ons geschaafde eikenhout is afkomstig uit Europa en wordt, naast meubeltjes, ook gebruikt voor deuren, parketten en kozijnen. Het is een erg veelzijdige houtsoort, dat van nature vrij licht van kleur is. Een donkere uitstraling krijg je door het eikenhout te behandelen met een olie. In dit geval hebben we gekozen om het eikenhout naturel te houden en niet na te behandelen.

Dit wijnrek is 60 cm breed en biedt ruimte aan 6 wijnflessen en 5 wijnglazen.

Wijnrek hangende glazen Wijnrek hangende glazen Wijnrek hangende glazen Wijnrek hangende glazen

Industrieel bankje

Industrieel bankje Industrieel bankje Industrieel bankje Industrieel bankje

Dit industrieel bankje is ontzettend populair. Waarschijnlijk vanwege z’n veelzijdige toepassing. Deze houten bank is goed te gebruiken in de gang onder de kapstok, aan de eettafel of gewoon als accessoire in de woonkamer.

Het industrieel bankje bieden wij aan op bol.com met een lengtemaat van 90 cm en gemaakt van steigerhout. Het stalen onderstel is afgewerkt met een olie, waardoor de oorspronkelijke lasnaden en de unieke kleur van het staal, goed behouden blijven.

Het steigerhout is onbehandeld, maar uiteraard wel zorgvuldig geschuurd, dus splintervrij.

Industriële kapstok

Een kapstok is onmisbaar in ieder huis. In de eerste plaats natuurlijk vanuit functioneel oogpunt; je zal ergens je jassen kwijt moeten kunnen. Maar vergeet vooral ook niet dat de kapstok ook prima als accessoire kan dienen. Het is zo’n beetje het eerste ‘meubelstuk’ waarmee je de stijl van je inrichting kan laten zien aan visite. Met deze industriële kapstok is meteen duidelijk dat je voor stoer en tijdloos gaat.

De industriële kapstok is 110 cm breed en gemaakt van geschaafd eikenhout. Het hout is onbehandeld en mooi licht van kleur. Waarbij uiteraard iedere plank uniek is, dus ook iedere kapstok zal uniek zijn. Het staal van de kapstok is alleen met een olie behandeld, om het roesten tegen te gaan. Daardoor zijn de originele details van het materiaal en de lasnaden nog goed zichtbaar. Dat geeft de kapstok zijn stoere en industriële look.

Industriële kapstok

Industriële kapstok

Industriële kapstok

Delen?