Let op! Wij gaan verhuizen. Houdt rekening met 2 à 3 weken extra levertijd. Spoed? Stuur ons dan even een mailtje: info@maikku.nl.

Hout en stalen meubels

Kantoorinrichting op maat!

Wist je dat in Nederland ruim 650.000 bedrijven gevestigd zijn? Nou zullen ze niet allemaal een winkeltje of een kantoorpand hebben.. maar één ding is zeker: het inrichten van zakelijke ruimtes is hot!

We maken onszelf geen illusies. Bureau’s, stoelen en eenvoudige tafels, zullen wij nooit concurrerend kunnen aanbieden. Maar ons grote geluk is dat we dat ook helemaal niet willen.

Bij Maikku maken we ieder meubelstuk met de hand en op maat. Daar gaat liefde en aandacht in zitten. En nog belangrijker: we kunnen jouw bureau exact zo maken dat ie nog net in het nisje past, de perfecte kleur heeft en als klap op de vuurpijl netjes voor je wordt gemonteerd.

Kantoorinrichting

Maar niet alleen bureau’s behoren tot de mogelijkheden. Wij vinden het leuk om met je mee te denken over een totaal oplossing voor jouw ruimte. Zo hebben we voor GD&P  nieuwe kantoorinrichting op maat gemaakt:

  • een drietal bureaubladen,
  • een stalen vakkenkast,
  • wat boekenplanken,
  • kastjes,
  • en een grote ovale vergadertafel.

Alle meubels zijn overduidelijk familie van elkaar, wat rust geeft in de ruimte.

   

Naast kantoorinrichting op maat, hebben we ook ervaring met winkelinrichting en het inrichten van wachtruimtes en horeca gelegenheden.

Winkelinrichting

In iedere winkel is behoefte aan ruimte om spulletjes op te leggen, of op te hangen. Met de combinatie van hout en staal, kan je dan prima uit de voeten. Denk hierbij aan mooie wandplanken van eikenhout of een op maat gemaakt kledingrek.

De industriële look past eigenlijk in iedere winkelinrichting en laat jouw producten nog meer tot hun recht komen.

Alweer enige tijd geleden hebben we voor een leuke conceptstore Super-Hip 4 You, de winkelinrichting mogen maken. Kledingrekken en een nieuwe counter voor de kassa, stonden hier op het verlanglijstje. Maar uiteraard kunnen we nog veel meer. Laat ons vooral weten waar je aan denkt.

Wachtruimte

Een wachtruimte inrichten is altijd maatwerk. Onze tafel en bankjes zijn perfect voor een wachtkamer. Maak handig gebruik van iedere vierkante meter en bestel bij Maikku een tafel of bankje op maat. De warme uitstraling van hout zorgt er voor dat de mensen zich prettig voelen en in stijl op hun beurt kunnen wachten.

Ook voor meer bijzondere projecten in je wachtruimte, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een chiropracter in Den Haag, hebben we een nieuwe ontvangstbalie mogen maken. Daarnaast hadden ze in het prachtige oude pand last van tocht. Door middel van een glazen constructie, zitten ze er nu heerlijk warmpjes bij.

 

Horeca

Van alle zakelijke projecten is het inrichten van een horecapand misschien wel het leukst. Ook hiervoor geldt  dat voor standaard meubilair je bij Maikku niet persé aan het juiste adres bent. Maar ben je op zoek naar inrichting op maat, dan ben je ontzettend welkom om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Voor de Korenbeurs in Haarlem zijn we aan de slag gegaan. Ze wilden de hele binnenkant en het terras, grondig aanpakken. Op maat gemaakte hoge tafels, lage tafels, een wastafelmeubel en een prachtige schuifdeur. Dit is slechts een greep uit de op maat gemaakte meubels die we voor de Korenbeurs hebben gemaakt.