kantoorinrichting
Hout en stalen meubels

Kantoorinrichting op maat!

Wist je dat er in Nederland ruim 650.000 bedrijven gevestigd zijn? Nu zullen we niet allemaal een fysieke winkel of kantoorpand hebben, maar één ding in zeker: het inrichten van zakelijke ruimten staat steeds meer in de spotlights. Het inrichten van kantoorruimten met een industriële touch staat daarbij steeds meer in de spotlights. Bij Maikku maken en leveren we daarom ook hele gave industriële meubels voor kantoorinrichting op maat.

Kantoorinrichting op maat door Maikku

Bij onze kantoorinrichting op maat maken wij onszelf geen illusies. Bureaus, stoelen en eenvoudige tafels zullen wij nooit concurrerend kunnen aanbieden. Het grote geluk dat we bij Maikku hebben, is dat we dat ook helemaal niet willen.

Wij maken ieder meubelstuk op maat voor jouw kantoorinrichting volledig met de hand en op maat. Je kunt je voorstellen dat daar een hoop liefde en aandacht in gaat zitten. Belangrijker nog: we kunnen jouw bureau kantoorinrichting exact zo maken dat hij nog net in een nisje past. Daarnaast hebben onze natuurlijke materialen de perfecte kleur. De klap op de vuurpijl? Wij monteren alles netjes en leveren het gratis op locatie af.

De mogelijkheden van kantoorinrichting

Niet alleen bureaus behoren tot de mogelijkheden van kantoorinrichting. Onze passie ligt bij het meedenken over een totaaloplossing voor jouw werkruimte. Zo hebben we voor bijvoorbeeld GD&P  nieuwe kantoorinrichting op maat gemaakt, met onder andere:

  • een drietal bureaubladen
  • een stalen vakkenkast
  • wat boekenplanken
  • kastjes
  • en een grote ovale vergadertafel

De gehele kantoorinrichting is overduidelijk familie van elkaar, wat rust geeft in de ruimte.

   

Naast kantoorinrichting op maat, hebben we ook ervaring met winkelinrichting en het inrichten van wachtruimtes en horeca gelegenheden.

Winkels

In iedere winkel is behoefte aan ruimte om spulletjes op te leggen of op te hangen. Met de combinatie van hout en staal meubels, kan je dan prima uit de voeten. Denk hierbij aan mooie wandplanken van eikenhout of een op maat gemaakt kledingrek. Planken, kledingrekken of kapstokken kun je ook prima gebruiken bij kantoorinrichting.

De industriële look past eigenlijk in iedere winkelinrichting en laat jouw producten nog meer tot hun recht komen.

Alweer enige tijd geleden hebben we voor een leuke conceptstore Super-Hip 4 You, de winkelinrichting mogen maken. Kledingrekken en een nieuwe counter voor de kassa, stonden hier op het verlanglijstje. Maar uiteraard kunnen we nog veel meer. Laat ons vooral weten waar je aan denkt.

Wachtruimte

Een wachtruimte inrichten is altijd maatwerk. Onze tafel en bankjes zijn perfect voor een wachtkamer. Maak handig gebruik van iedere vierkante meter en bestel bij Maikku een tafel of bankje op maat. De warme uitstraling van hout zorgt er voor dat de mensen zich prettig voelen en in stijl op hun beurt kunnen wachten. Wanneer je in je werkruimte ook gebruikt maakt van een wachtruimte voor zakelijk bedoel, kunnen de meubels ook prima gebruikt worden voor kantoorinrichting.

Ook voor meer bijzondere projecten in je wachtruimte, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een chiropracter in Den Haag, hebben we een nieuwe ontvangstbalie mogen maken. Daarnaast hadden ze in het prachtige oude pand last van tocht. Door middel van een glazen constructie, zitten ze er nu heerlijk warmpjes bij.

 

Horeca

Van alle zakelijke projecten, zoals kantoorinrichting op maat en winkels, is het inrichten van een horecapand misschien wel het leukst. Ook hiervoor geldt dat voor standaard meubilair je bij Maikku niet persé aan het juiste adres bent. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw horecazaak om te toveren tot een stoere, strakke en vooral unieke tent. Maar ben je op zoek naar horeca- of kantoorinrichting op maat, dan ben je ontzettend welkom om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Voor de Korenbeurs in Haarlem zijn we aan de slag gegaan. Ze wilden de hele binnenkant en het terras, grondig aanpakken. Op maat gemaakte hoge tafels, lage tafels, een wastafelmeubel en een prachtige schuifdeur. Dit is slechts een greep uit de op maat gemaakte meubels die we voor de Korenbeurs hebben gemaakt.

 

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van kantoorinrichting op maat? Neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee!