Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

meubels op maat
Maatwerk meubels met liefde en aandacht gemaakt

Meubels op maat

Bij Maikku maken en leveren wij unieke meubels op maat voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar gave meubels voor thuis of de taak hebt gekregen een kantoor, winkel of horecazaak in te richten: bij ons ben je aan het juiste adres. Met onze maatwerk meubels creëer je een unieke uitstraling met een stoer en industrieel randje.

De basis van onze meubels op maat

De basis van onze meubels op maat is te vinden in twee materialen: hout en staal. Deze materialen komen van nature veel voor in industriële meubels. Kenmerken hiervan zijn dat de materialen niet alleen strak ogen, maar ook nog eens kwalitatief en sterk zijn. Een echte pré voor goede maatwerk meubels, als je het ons vraagt. In beide materialen kun je je eigen keuzes maken, zodat wij kunnen zorgen voor hout en staal meubels op maat die echt uniek zijn en aansluiten op uw wensen.

Ga naar de Maikku shop

Het hout van onze maatwerk meubels

Hout als basismateriaal heeft al één voordeel als het gaan om de uniekheid van onze meubels op maat: iedere boom – en zo iedere plank – is anders. Wanneer je kiest voor meubels op maat van Maikku, kun je kiezen uit de volgende houtsoorten:

  • Eikenhout
    • Ruw eiken
    • Geschaafd eiken
  • Gebruikt steigerhout (populair!)
  • Steenschotten
  • Pallethout
  • Sloophout

 

Met deze mogelijkheden kunnen dezelfde meubels op maat een hele andere uitstraling krijgen. Heb je behoefte aan meer advies over deze houtsoorten en de toepassing voor jouw maatwerk meubels? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Keuzes in staal

Wat betreft het staal voor jouw meubels op maat, kun je kiezen uit twee verschillende afwerkingen: poedercoaten en transparante olie. Beide geven een andere uitstraling aan jouw meubels.

Meer over onze hout & staal behandelingen

Hoe onze meubels op maat zorgen voor een uniek interieur in huis

Naast zakelijke projecten, hebben wij ook al diverse woonkamers mogen voorzien van onze maatwerk meubels. We beseffen ons heel goed dat de industriële woonstijl steeds populairder aan het worden is en dat deze meubels dan steeds meer uniek lijken te worden. Bij Maikku is niets echter minder waar. Onze meubels op maat zorgen ervoor dat jouw salontafel perfect naast de bank past, jouw eettafel smal genoeg is voor dat nisje in de keuken en die industriële bank precies naast je haard past. Zelfs onze wijnrekken passen zich aan aan jouw wijnvoorraad!

Op deze manier zijn onze meubels uniek te benoemen. Met eigen keuzes in houtsoort én staalafwerking, creëer je een interieur die je bij de buren niet gauw tegen zult komen. Heb je interesse in meer meubels op maat? Wij denken graag met je mee, zodat al jouw meubels goed bij elkaar passen.

Zakelijke omgevingen met maatwerk meubels

De inrichting van kantoren staat in de spotlights. Steeds vaker zien we industriële kantoorruimten voorbij komen. Denk hieraan aan bureaus en vergadertafels van steigerhout, maar ook houten schuifdeuren tussen ruimten of een boekenkast van hout en staal. Wist je dat een stijlvolle en gezellige werkomgeving bijdraagt aan de productiviteit en tevredenheid van werknemers? Met onze meubels op maat dragen wij daar graag aan bij.

Kan jouw kantoor wel een opfrisser gebruiken en/of wil je graag advies voor de juiste keuze in maatwerk meubels? Wij helpen je graag verder. Maar ook voor wachtruimtes, winkels en horecagelegenheden ben je voor ons aan het juiste adres. Laten we samen gaan brainstormen!

Een persoonlijke wens voor meubels op maat? Geen probleem!

Op onze website vind je onder andere kasten, tafels, wijnrekken, banken en kapstokken. Onze passie in combinatie met ervaring zorgt er echter voor dat niets te gek is bij Maikku. Heb je ergens anders gave producten gezien en ben je benieuwd of wij die meubels op maat ook kunnen maken? Stuur het ons toe! Samen kijken we of we jouw maatwerk meubels naar wens kunnen maken.

Stuur ons je wensen toe!