Wachtruimte

Chiropractie Den Haag

"Het resultaat is precies waar ik op gehoopt had. Mooie materialen en goed meegedacht om het passend bij de ruimte te maken. Als je op zoek bent naar maatwerk, raad ik Maikku zeker aan."

Bij de nieuwe locatie van Chiropractie Den Haag, waren ze op zoek naar een op maat gemaakte houten balie. We hebben hiervoor vurenhout gebruikt en zwart gelakt staal. Belangrijk was om een eenheid te creëren in de wachtruimte. Vanwege de tocht, hebben we ook een glazen ombouw gemaakt. Heerlijk licht en super praktisch.

Gelakt vurenhout gecombineerd met zwart staal

Wat hebben we mogen maken voor deze klant:

  • Een op maat gemaakte ontvangstbalie
  • Glazen ombouw met stalen frames

Mocht je nou zelf ook op zoek zijn naar een nieuwe inrichting van je wachtruimte. Neem dan vooral contact met ons op via één van onderstaande buttons.

Neem contact op Offerte aanvragen