Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Werkruimte

Michel Marée Personal Training

"Super leuke industriële meubels voor mijn studio. Mooi maatwerk en in goed overleg op tijd geleverd voor de grote opening"

Michel Marée werkt voornamelijk als personal trainer. Dit doet hij in zijn eigen exclusieve studio in Berkel en Rodenrijs. Bij de inrichting van de studio hebben wij meegedacht over de materialen en afwerking. Dit heeft geresulteerd in een aantal stoere meubels van steigerhout en staal.

Maatwerk meubels

Wat hebben we mogen maken voor deze klant:

Mocht je nou ook een ruimte hebben waarvoor je op zoek bent naar mooie kwalitatieve meubels. Twijfel dan niet en neem vooral contact met ons op.

Neem contact op Offerte aanvragen

Onze kracht

Waarom kiezen voor Maikku?

Wij maken kwalitatieve industriële meubels van hout en staal. Op basis van jouw voorkeuren gaan we voor je aan de slag met de beste materialen. Als de door jou gewenste afmeting of afwerking niet bij de standaard opties staat, kan je altijd een offerte aanvragen. Alles is mogelijk. Wij werken immers niet vanuit een vaste voorraad. Zo ben je gegarandeerd van hout en staal meubels die voldoen aan je wensen. Laat ons vooral weten, waar je naar op zoek bent!
compleet
Maatwerk
De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij zegt wat je wilt hebben en wij maken het.
business
Partner
Wij denken met je mee. Van offerte tot levering: op ons kan je rekenen.
lokale
Ambacht
Van niets iets maken. En dat in ons koude kikkerlandje.
all-in
Prijs
Transparant in de kosten. Levering is altijd in de prijs inbegrepen.