Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Thuis

Jochem

Ik ben blij met mijn nieuwe meubels. Ze passen goed bij elkaar en alles is vakkundig gemonteerd en geleverd.

Voor Jochem hebben we een aantal stoere industriële meubels gemaakt. Door met metaal en  gebruikt steigerhout te werken creëren we een fijne warme uitstraling. Qua afwerking is er gekozen voor een blanke lak op de steigerplanken en de metalen frames zijn mat zwart gepoedercoat.

Gebruikt steigerhout en staal

Wat hebben we mogen maken voor deze klant:

  • Een salontafel van 120 cm lang x 90 cm breed en 45 cm hoog
  • Voor aan de wand hebben we een zwevend houten tv meubel gemaakt
  • En tot slot, hebben we een houten dressoir gemaakt

Mocht je nou zelf ook op zoek zijn naar een nieuwe meubels voor je woonkamer. Neem dan vooral contact met ons op via één van onderstaande buttons.

Neem contact op Offerte aanvragen

Onze kracht

Waarom kiezen voor Maikku?

Wij maken kwalitatieve industriële meubels van hout en staal. Op basis van jouw voorkeuren gaan we voor je aan de slag met de beste materialen. Als de door jou gewenste afmeting of afwerking niet bij de standaard opties staat, kan je altijd een offerte aanvragen. Alles is mogelijk. Wij werken immers niet vanuit een vaste voorraad. Zo ben je gegarandeerd van hout en staal meubels die voldoen aan je wensen. Laat ons vooral weten, waar je naar op zoek bent!
compleet
Maatwerk
De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij zegt wat je wilt hebben en wij maken het.
business
Partner
Wij denken met je mee. Van offerte tot levering: op ons kan je rekenen.
lokale
Ambacht
Van niets iets maken. En dat in ons koude kikkerlandje.
all-in
Prijs
Transparant in de kosten. Levering is altijd in de prijs inbegrepen.

Maikku op Instagram

Fraaie plaatjes, inspiratie en een kijkje in de keuken. Via ons Instagram account kan je op de hoogte blijven van alles wat met Maikku te maken heeft.