Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Buiten

Heineken 0.0% picknicktafel

"Unieke picknicktafels die naadloos aansluiten op onze Heineken 0.0 % uitstraling."

Bij de introductie van Heineken 0.0% in Nederland was er de wens om ook het kantoor in Zoeterwoude een blauw tintje te geven. Ook voor kantoorinrichting ben je bij ons aan het juiste adres. De picknicktafels zijn compleet op maat gemaakt en bieden ruimte aan 8 personen. Het logo is door middel van laser cutting uit het zitgedeelte gebrand en de kleur is exact de juiste PMS tint van Heineken 0.0%. Het witte frame en het eikenhouten tafelblad maken de picknicktafel vervolgens af.

Ruwe eikenhouten planken gecombineerd met een stalen frame

Wat hebben we mogen maken voor deze klant:

  • Drie stalen picknicktafels met eikenhouten bladen

Ben je met je bedrijf ook op zoek naar unieke branding? Als het van hout en/of staal is ben je bij Maikku aan het juiste adres. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op via een van de onderstaande buttons.

Neem contact op Offerte aanvragen