Beste lezer, in verband met mantelzorg en de naderende schoolvakantie, vragen wij u rekening te houden met een verlengde levertijd van een aantal weken (Levertijden van onze hout en staal meubels – Maikku). Telefonisch en per mail, blijven we bereikbaar, een reactie kan echter wat langer op zich laten wachten. Bij spoed, neem even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Thuis Woonkamer

Bij Jerry thuis

"Remco denkt mee, is betaalbaar en doet z’n werk uitstekend"

Voor Jerry en zijn gezin hebben we een een paar toffe meubels op maat mogen maken van eikenhout en staal. Zo tof zelfs dat de industriële wandplank en de keukenplank het tot onze website hebben geschopt, waar ze nu voor iedereen te vinden zijn.

We hebben voor de meubels massief eikenhout gebruikt van CC kwaliteit. CC kwaliteit betekent dat het hout rustiek is met veel knoesten. Bij de stalen frames hebben we de lasnaden wat afgevlakt en de boel vervolgens geolied, waardoor het staal zijn originele antraciet grijze kleur houdt.

Geolied staal in combinatie met stoer eikenhout met fraaie knoesten
Wat hebben we dan allemaal gemaakt:

Ben je geïnteresseerd in de meubels van Maikku en wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw meubel opdracht? Neem dan vooral via de onderstaande links, contact met ons op.

Neem contact op Offerte aanvragen